Varannan dag. 

Snorkan drog ju som sagt av sig skon sista dagen för Erik. Hon var på hugget över hela midsommar och mer vild än tam från det att vi anlände på torsdagen så på 5 dagar hann hon med att klä av sig två skor, vara lös en gång och ja ni vet hur hon är … 


Tyvärr blev hon ju självklart halt på köpet så nu har hon fått två veckors vila och sedan har jag nu börjat rida henne igen varannan dag. 

Hoven gick verkligen sönder där strax innan Strömsholm men gick med något konstigt mirakel att laga men nu när skon åkte av igen var det tyvärr helt omöjligt att hålla henne ohalt. 


Så nu håller vi tummarna för att hoven håller ihop och att hon är i så pass bra ordning att hon kan starta både i Roslagen och Enköping. 

Klart jag har haft tankar på att betäcka henne men man kan känna att jag börjar få ont om tid att ta det beslutet. Sen om det är rätt eller fel vet man ju aldrig förrän efteråt … 

Helst av allt vill jag ju såklart att hon ska hålla som tävlingshäst. Men som ni alla vet. Ingen hov – ingen häst. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s