Hinderverkstad 

Igår körde vi en riktig röjardag på farmen, insåg att jag glömde ta före bilder, men vad gör det när resultatet efter blev så mycket bättre! 

Hinderförrådet längs långsidan på ridbanan har verkligen varit kaos, världens största äckligaste hög av gamla bommar där alla ormar trivs att bo, ja det är ju därför högen är äcklig! 

Nu är den rensad och veck! Och dessutom är det nu kört med trimmer ordentligt så allt gräs är borta, vi har grusat upp marken och till sist lagt ut nya och fler lastpallar så att hinderna slipper ligga/stå rakt på backen. 


Vi har också klippt fram graven riktigt ordentligt och grusat på båda sidor så att marken ska hålla lite bättre. Nu är det bara duken som ska bytas också för den är rätt sliten. Kommer bli hur bra som helst! 


Och sen har vi vara i målartagen vill jag lova och hinder skapas på löpande band! 

Så igår blev den sista italienska bommen klar, flaggan blev klar och lika så baksidan på den! 


Det är nog nästan det hindret jag är mest nöjd med just nu! Tycker verkligen att det blev så snyggt! 


Bommarna till grinden blev klara också, sjukt mycket tejp gick det åt men helt klart värt det när man ser resultatet om ni frågar mig! 


Och till sist blev det ett ”lite enklare” hinder men ack så fint till samlingen! 


Än så länge lyser ju solen så planen är att fortsätta designa även idag! Har mina tankar och funderingar och det ska nog bli grymt bra! Sen är det ju en hel del av gamla parken som ska fräschas upp också och få lite ny lyster. 

Ja att solen lyser är ju inget måste som ni förstår, det är ju inte bajs i bakgrunden för att det är snyggt utan snarare för skyfallet som kom och vi snabbt flyttade in under tak. 

Kvällen igår avslutades med att jag joggade Liten och Linn 7 år fick rida lekton på Elmer med hjälp av mamma Mia. 

Det blev sits och balansträning tullen början när Mia longerade Linn, nyttigt även för mig som illustrerade för Linn hur man släpper och tar stigbyglarna i galopp och rider med en hand på huvudet och så. 


Linn skulle sen skritta av själv men hon va ju drottningen av farmen kan man säga så det avslutades med att hon travade runt helt själv tillsammans med mig och Liten, vi övade på start, stopp och volt tillbaka. Vi skrittade sedan va ute runt farmen, så hon har både galopperat för första gången (med Mia i lina), travat storhäst helt själv och ridit ut helt själv! Inte illa pinkat av en 7 åring! 

Hon var hur duktig som helst och jag har lovat henne att hon såklart ska få rida honom även idag så hon kan få visa upp allt hon kan för Anders som igårkväll kom hem från Falsterbo. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s