I Love Equito ❤️

När man för första gången sen dackefejden inte har tillbringat en vecka på Falsterbo så känns det ju såklart lite deppigt. Men får trösta sig med att vädret inte var på topp där nere. 

Men när Ann Dao kommer hem och med sig har hon en påse från Equito så känns allt lite bättre måste jag erkänna! 

Jag älskar verkligen Equito det är verkligen helt galet grym kvalité till jätte bra priser. 


Sen typ 4 år tillbaka så har mina hästar nästan uteslutande schabrak från antingen Equito eller equiline. Och jag måste säga att jag tycker att kvalitén är snarlik men priset rätt olikt. 

Mina hästar hat också väldigt många av hennes pannband och nu även utökat med deras nya luvor! Som verkligen är så snygga! 

Ska självklart invigas till helgen när vi styr ner till flyinge och genrepar inför hovdala och NM! Tyvärr blir det ingen individuell start för mig i NM i år eftersom Bullen varit lite ledsen. Däremot ska Liten med och gå en internationell 1* klass

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s