#designforsberglund

Sakta men säkert börjar hinderparken ta form och nu är alla hinder som Anders fick från oss i 30 års present designade. Även några av de gamla bommarna är målade, lite nya skärmar har fixats, infångare har hämtats och banan börjar likna en GP bana 😉

Tycker verkligen att vi har lyckats riktigt bra och alla hinder blev jätte fina om ni frågar mig! Så nu är det bara några gamla bommar kvar, två lådor och sedan ska jag få två skärmar av pappa också och några fler hus sen är sommarens projekt i hamn! Härligt!

IMG_2762IMG_2782IMG_2780IMG_2763IMG_2781IMG_3006IMG_2795IMG_2779IMG_2778

Vi hann även inviga de nya hindren förra veckan, det var så kul med en fin och inspirerande hinderpark och hästarna hoppade hindren väldigt väl. Blev en inte helt lätt bana men kul när det krävs ridning och tungan rätt i mun!

IMG_2825IMG_2871IMG_2877IMG_2892IMG_2910IMG_3044IMG_3051

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s