Tillsammans är dom 53 år! 

Det konstaterade Lena glatt igår under hoppningen på Stora Wäsbys tävlingar. 

Jag, Elmer och Elin styrde igår morse ut mot Nynäs Gård i Enköping där SWfK anordnade tävlingar och för oss stod en 90-klass på schemat. 

Vi gjorde nog årets absolut sämsta dressyr, en stor miss med ett avbrott och lite väl trångt på 20*40 bana så fick vi nöja oss med endast 66,25% och en 8:e plats efter dressyren. 


Hoppningen blev han fortfarande lite väl het i så vi typ mer eller mindre käglade ut en bom och drog även på oss ett tidsfel. Tidsfelen bara måste jag ju få bort dom är så onödiga … och nedslaget var jävligt dyrt det också skulle det visa sig eftersom det i slutänden kostade oss en 3:e placering. 

Så med 55,6 straff låg vi på en 9:e placering inför terrängen. 


Han avslutade dagen sedan med en fin felfri terräng inom tiden, tusen tack Anna-Karin för lånet av klocka! Måste verkligen önska mig en egen klocka. För jag äger faktiskt ingen, har blivit väldigt stressad av att rida med klocka tidigare men nu sådär ex antal terrängritter senare så börjar det kännas bekvämt. Iallafall på Elmer 😉 


Vi slutade på våra straff efter dressyr och hoppning och klättrade i resultatlistan upp till en 5:e placering. Tänk att han aldrig gör mig besviken! 

Fina tävlingar och fina priser, det enda man hade kunnat önska var en 20*60 bana för hästarna och sedan såg jag en ponnymamma som gick och slog en ponny upprepade gånger med ett spö i magen och detta dessutom efter att ponnyn hoppat en felfri hoppning. Självklart inte tävlingsarrangörens fel på något sätt!! Men man blir bara besviken på hur vuxna människor beter sig och dessutom mot de fina ponnyerna deras barn har och i detta fall när dottern dessutom sitter på … självklart rapporterade jag detta till ÖD så jag hoppas att det åtminstone blev en rejäl tillsägelse. 

Men som sagt i övrigt tävlingar som flöt på väldigt väl och det är väldigt skönt att känna att även om Elmer och jag inte var vårt bästa igår så räcker vår lägstanivå till en 5:e placering! 


Med två nya sockerbitar från safety system kan vi nu trimma markarbete fram till nästa start som blir på Ryttis i början av september! 

Men först väntar två lite mysigare veckor för världens bästa Gamlis ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s