Åt rätt håll

Liten utvecklas åt rätt håll vilket känns oerhört skönt. Gola är helt underbar som alltid och funnits på assistans över helgen vilket har känts väldigt tryggt att ha gänget från Stav i ryggen så att vi inte akut behövde traila till Strömsholm. 

Hon är fortfarande stel såklart men det går åt rätt håll, hon masseras två gånger om dagen med radital, går promenader, har magnettäcke och back on track. 

Så vi hoppas att tillfrisknandet håller i sig! Fortsätt håll tummarna! 


Charmigt också att ryttaren ifråga inte har hört av sig, trots att hon vet exakt vem jag är. Inte frågat hur min häst mår och inte heller erbjudit sig att betala veterinärintyg samt administrationsavgifterna för kommande tävlingar som hon inte kommer kunna starta etc. 

Man slutar aldrig att förvånas så att säga … 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s