Tack Nynäs Gård

När vi var i Enköping och tävlade för ett tag sedan lämnade vi äntligen in lite täcken och schabrak som funnits hemma som har väntat på att få brodyr på sig. Täckena har säkert legat i två år oanvända, schabraken använda men ännu längre.

Annika på Nynäs Gård är ju grym på brodyr och hela familjen Arosenuis är ju typ dom gulligaste man kan tänka sig! Så nu äntligen blev det av och i tisdags var Mattias snäll och svängde förbi eftersom han ändå passerar när han pendlar till och från jobbet så nu är dom hemma och redo att invigas till tävlingen i helgen!

Det blev verkligen så snyggt! Schabraken fick enbart TeamFors loggan på sig.

IMG_3261IMG_3264

Medan täckena fick TeamFors på vänster sida och Stall Nilslund på höger sida. Så nöjd!

IMG_3158IMG_3182IMG_3209IMG_3217IMG_3238

Det blir ju så himla mörkt på kvällarna nu så man hinner ju inte med alls, så ni får stå ut med ett uns gryniga bilder just nu så lovar jag att dom kommer vara med på fler blider framöver!

Vill man ha hjälp med att ta fram brodyrkort och få saker snyggt broderade så kan jag verkligen rekommendera Nynäs Gård Brodyr och Ridsport

Vi på Nilslund har använt henne under alla år och det är extremt hög kvalité på brodyren och den ser lika fin ut nu som den gjorde när den precis var ny om vi kollar på våra terrängschabrak bland annat. Så det är verkligen en bra värdemätare, går massor av träningar, tävlingar och tvättas ofta och är fortfarande hur snygga som helst! Inte en enda tråd har gått i brodyren!

img_0445

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s