Hemmavid 

Kan inte säga det nog många gånger! Hinderparken har verkligen blivit så fin! Det är lite kvar att måla av det gamla materialet och så fort man får den där sekunden över ska jag se till att det blir gjort. Vi har ju lyxen att ha lidret så där kan bommarna hänga på tork lite extra nu när hösten kommit.

Hästarna kan verkligen tränas så himla bra med så fina hinder som vi har nu och i fredags fick Elmer genrepa lite i för starten vilket var en vinnande koncept!

Lite tittig som sig bör och som bara han är även om nog de flesta av er tror att han är som en peng at rida men icke! Har man inga ben går han inte en meter.

Riktigt nöjd med hur han hoppade hemma och hur han känna just nu! Så tacksam att jag har honom och som han kämpar för mig! Än mer nu när dom andra är lite krassliga.

IMG_3288IMG_3301IMG_3320IMG_3333IMG_3382IMG_3393IMG_3458IMG_3465IMG_3503

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s