Freezing

September och 2 grader. Hösten är här och det med besked… Så inte okej. Jag är inte beredd trots att jag har världens bästa Farmors sockor på fötterna! Älskar sockor! Det bästa som finns.

Men trots dagens kyla och frusna kroppsdelar kan jag inte annat än säga att det var sååå mysigt för vet ni vad? I dag har jag och Bullen travat för första gången på dryga 2,5 månader! Helt underbart!

img_3461

Igår morse styrde vi nämligen in till Stav för att dejta Fleming och gänget och mer drive thru än så har vi nog aldrig haft för vet ni vad?! Äntligen börjar Bullen må bra igen så det blev verkligen en jätte snabb vet check med löpargång och longering och sedan fick vi åka hem med en plan om att vara ”helt igång” till första november! Hur fantastiskt känns inte det?

Vi ska dock träffa Fleming en gång till om 3 veckor igen bara för att jag är lite nojig och då är dessutom Kalle på plats och ska ge honom supersnabba fötter.

Bullen har ju skrittat upp mot timmen nu och är även skrittad största delen av dessa 2,5 månad som det gått nu ungefär och nu även sista tiden har han fått gå i hage tillsammans med Liten också för att börja röra sig lite mer.

Så idag byttes ett av våra skrittvarv på galoppbanan ut mot ett i trav! Den känslan! Så underbart! Tänker fortfarande hålla mig på galoppbanan eller gräset ett tag till för att vara på den säkra sidan att inte utsätta honom för för hårt tryck när någon sitter på. Även om Fleming mest trodde att det var jag som var rädd för att ramla av på den hårda grusvägen 😉 Men om vi nu har en mjuk fin bana så kan jag ju lika gärna utnyttja den tänker jag 🙂

Otroligt härligt och så kul! Jag hade faktiskt dessutom anmält Bullen till världens minsta dressyrtävling sista helgen i Oktober och detta innan besöket igår och nu ser det ut som att planen håller. Även om det är långt ifrån de stora tävlingarna som Bullen gått nu de sista åren så ska det bli så otroligt roligt att få rida ut i en LB och äntligen få visa upp honom igen ❤

Väldigt kul också att Fleming tyckte att han såg väldigt fin ut i kroppen och att det såg ut som om han verkligen mår bra! Det värmer alltid hjärtat lite extra att få höra det! ❤

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s