En kväll på terrängbanan

Skönt nog har Liten mått bra efter Strömsholm så i tisdags kväll styrde vi tillsammans med Gola ut till Botkyrka för en kväll på terrängbanan. 

Väldigt nyttigt för Liten och den smygande känslan satt kvar lite så det var väldigt bra för henne att få komma ut och hoppa en hel del mindre hinder och bara nöta på grunder. 

Allt på gruset gick väldigt bra och hon kändes väldigt självsäker och spikrak och klar på smalhinderna. 


Hon var lite spänd på gravarna första sprången men sedan gjorde hon dom väldigt fint i skritt och avspänt. 

Anton har byggt en ny jätte fin trakhener som verkligen är helt perfekt för Liten! Hon blev lite smygande till den och tittade två gånger innan hon sedan hoppade den och ju fler gånger vi hoppade ju avspändare blev hon. Krypningen satt kvar lite hela tiden men tycker att det blev lite bättre efterhand. 

Vattnet som vi avslutade med gjorde hon väldigt fint! Och vi gjorde en liten bana där hon fick hoppa fyra olika vattenhinder och gjorde det super bra! 

På fredag ska vi ut en sväng till vilket kommer bli helt perfekt så att hon får komma ut och spänna av ännu lite mer. 

Nu provade vi även att hoppa henne med boots vilket gick bra så det var väldigt skönt så vi kan försöka undvika broddtramp i framtiden. 


Och som ni kan se så ser muskeln väldigt fin ut och ödemet helt borta. Väldigt skönt! ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s