Träningshelg 

Då har träningshelgen börjat, igår styrde vi ut i regnet till Botkyrka för ännu en kväll på terrängbanan tillsammans med Gola och Liten. 

Tycker att hon var ännu bättre än i tisdags vilket var skönt! Vi fokuserade mest på gravar och vatten och tog bara några enstaka språng på några smalhinder där hon var väldigt klar på sin uppgift! 

Nu har hon börjat vara väldigt avspänd ut i vattnet däremot något sämre språng upp ur vatten så där har vi lite hemläxa! 


Hon avslutade sedan hela träningen med att hoppa två olika trakhenrar väldigt avspänt vilket helt klart måste vara träningens höjdpunkt! Nu ska vi bara komma till dom sprången direkt men det kommer mer och mer så hårt slit lönar sig! 


Skönt att komma hem sen efter någon timme ute i duggregn ❤️ 

Vi fortsätter nu träningshelgen med ytterligare två dagar på Botkyrka där både jag och Anndao ska trimma markarbete och hoppning för Haking. 

Ska bli kul och nyttigt inför säsongens sista fälttävlan nästa helg som även den kommer äga rum på Botkyrka. 

Vore skönt med upphåll men bortsett från det kommer det bli en super mysig helg som även kommer fyllas med igångsättning av Bullen, tantträning och middag. Och försöka hinna med att unna paradvåningen lite kärlek också är planen. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s