Bra första dag! 

Då är första dagen av två dagars Haking träning avklarad och vi laddar upp inför dagens banhoppning. 

Gårdagen ägnades åt genomgående markarbete över låga hinder och cavalettis. Båda Liten och Elmer skötte sig strålande och levererade fina rundor. 

Liten kändes väldigt ridbar och svarade fint för gas och broms då övningarna genomgående bestod av lite fram och lite tillbaka. Och hon kändes väldigt avspänd. Det är lite av vårt i-landsproblem just nu att hon kam bli så avspänd att hon nästan blir lite introvert så där måste jag vara duktigare på att underhålla hennes energi och fokus så vi håller intensiteten även när vi är avspända. 


Invigde för övrigt mina nya lindor från #annaslindor. Dom var verkligen awesome bra! Perfekt längd, satt som ett smäck en hel träning i lite klafsigt underlag och dessutom är dom ju helt fantastiskt snygga!!

Anndao var med och tränade på Elmer och förutom några spänstiga seriebyten som inte ingick och några avgångar i närmare sken så var han jätte fin! 

Ändå väldigt kul att det är hästen på 22 år som blir så sjukt laddad att flygplanet går och inte dom lite yngre förmågorna. Haha. 

Ska bli spännande och se hur hästarna känns idag efter gårdagens jobb! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s