Igångsättning

Gullis och jag kämpar på på mornarna innan jobbet så vi kan hänga på galoppbanan i ljuset som än så länge infinner sig på morgonen. Jag är ju paniskt mörkrädd och helt förståligt har ju galoppbanan inte belysning så mest för ryttarinnan i fråga så prenumerar Gullis på morgonturerna. 

Vi ökar sakta igångsättningen varannan dag och vilar någon dag emellan. Så nu efter 1,5 vecka har vi kommit upp från 3 varv till 4. Och från 1/2 varv trav till 2. 


Planen är att lägga så stor del som bara går av hans igångsättning just på galoppbanan då den är så mjuk och fin för hans fötter. 

Och om två veckor har vi en ny check så det känns skönt att ha det inplanerat även om Fleming nog tycker att jag är lite sjåpig 😉 

Härligt iallafall att vi sakta börjar komma igång igen ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s