Barbacka, isregn, sena kvällar, bästishäng och härliga middagar. 

Efter en sånär perfekt säsongsavslutning man kan få förutom ett förargligt nerslag som grämer mig än och som jag ska berätta mer om sen så kastas man direkt in i kommande vecka! 

Det har som alltid varit en fartfylld vecka med barbackaridning på Gullis, lika bra att jag tränar sits, balans och hållning när han ska träna på att komma igång! Vi är nu uppe i 3 varv trav och två varv skritt. Vi ska nu dra ner skritten lite och öka traven något men hålla oss till 5 varv lite till innan vi lägger på varv nr 6. 

Det är ju ca 10 min skritt till galoppbanan nämligen så nu drar vi bort en halva på banan i fram och avskrittning så det blir totalt 1 varv skritt och 4 varv trav. 

Jag har även hunnit med säsongens första inomhusträning med Mona och ikväll är det dags igen! Dom har blivit så bra hon och Danbanan så det är super kul! 

Jag och Anndao har hängt typ varje kväll med promenader av tävlingshästarna, mys och igår första joggen efter tävling där båda kändes mjuka ich fina! 

Även hunnit med seminarium på jobbet om intern och extern rapportering som härliga middagar på kvällarna. Hör man det här kan man nästan tro att dygnet har mer än 24 timmar men icke! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s