Höststädning

I helgen ska jag och Anndao äntligen ta tag i det som kallas höststädning. Vi har pratat om det såååå länge men som ni alla vet så springer tiden ifrån en! Men förra helgen reds årets sista fälttävlan, jag har bara två tävlingar kvar i år, och nu har vi två fria helger framför oss så nu jäklar ska här rensas och sorteras till hästarna.

Det kommer nog bli en hel del överflöd av typ allt, kan hända att jag har typ lite saker… Och att jag vunnit en del under åren och blivit sponsrad med en del och sen kanske köpt ett och annat i ”årets färg”…

Untitled-design-2

Så skulle det vara så att just du saknar något så hojta till så ser jag vad som finns! Går bra att både komma förbi, jag kan ta med in till stan eller så kan jag ju såklart skicka mot fraktkostnad om vi inte kan få till en dejt.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s