Nya skor, cowboys ridning och röj. 

När säsongen är slut måste man ju fördriva tiden med annat helt klart och så tycker även Liten så i onsdags när jsg hämtade henne från hagen upptäckte jag att hon hade försökt skaffa sig en piercing … 

alltid kul med hästar kan man känna! Och hur lyckas man i en mer eller mindre plan gräshage? 

Det är redan mycket bättre så det går åt rätt håll men jag får hålla mig till att rida utan nosgrimma nu ett tag framåt. 


Uffe är igång och skor hästarna också så Liten och Snorkan är klara och Elmer skoddes bak igår och sedan fram idag så är han också klar. Härligt! Och på fredag ska Gullis till Kalle och Fleming för en omgång. Sen är vi redo för vinterträning. 

Igår var det global vilodag på farmen medan vi tog tag i röjet! Superskönt! Blev ett fullt lass till sopstationen och resten sorterat till hästarna och i det som ska säljas. Lång dag men riktigt grymt jobbat av Anndao, Fredde och kusin Cissi som också kom över och körde ett rejs med oss! 


Så nu är det lite tvätt och några täcken till lagning innan allt det också är klart inför hösten! 

Lite mer röj i sadelkammaren inne också även om vi hann typ halva den också. Dagens i-landsproblem – man har för fina hästar så dom vinner massa saker. 

Det andra men långt ifrån i-landsproblem. Dom har en matte som har lite för mycket nostalgikänsla och lite för mycket bra att ha tänk …. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s