Tårta och busiga hästar 

Hästarna är helt klart på hugget efter några lugnare dagar med skritt, hage, magnettäcke och jogg. Så pass pigga att det både varit nära markkänning och resulterat i en markkänning!

Den som var nära står jag för igår när Liten fick komma igång igen efter en microvila med enbart magnettäcke och hage. Vilan har verkligen gjort henne gott och hon känns riktigt pigg, glad och på hugget nu! Så pass glad att hon passade på att ta tillfället i akt igårkväll när Anders och roffe passerade med pannlamporna att bocka iväg en vända. Något oförberedd som jag var liknade jag för en sekund en fender men hittade snart min position igen samtidigt som jag typ skrattar för mitt liv! Jag är alltid så pedagogisk när mina hästar busa! Man kan ju säga som så att dom blir ju inte mindre busiga av skratt.

Markkänningen däremot som resulterat i att vi ska äta tårta och dricka bubbel är Anndao!

Kan typ fortfarande inte sluta skratta när jag tänker på det! Grannen på andra sidan diket har nämligen en soptunna som alla andra bara det att deras är inte grön som alla andra utan snyggt piffad med blommor, en detalj som iallafall Elmer lagt märke till så kan man säga!

Och vad han har emot blommor är något oklart men som den urhäst han är så vet han att i djungeln gömmer sig allt som är farligt och trots att hans smeknamn är kungen i djungeln så kör han taktiken hellre fly än illa fäkta.

Anndao däremot var inte riktigt beredd på den undanmanövern så vips hade dom delat på sig! Ingen kom till skada och hon landade på fötter så ingen skada skedd alls. Bara så fruktansvärt kul att hästen som är 22 år gammal är rädd för en blommig soptunna.


Så som sagt väldigt höstpigga och glada hästar och det är bara att tacka och ta emot när man själv känner att mörker och regn tränger på lite väl mycket.

Bullen mår även han fortfarande bra och har fått galoppera under löslongering och även han har busat till!

Håller mig som sagt till löslongering nu fram till imorgon för att verkligen ha koll på att han ser bra ut nu utan sulor. Så fortsätt håll tummarna! Bara en dag kvar tills vi dejtar Kalle igen!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s