När tiden är minimal och förändringen total 

Tiden är så en bristvara! Massor har hänt de sista två veckorna som i korthet inleddes med två placeringar och avslutades med ridhus. 

Lovar att uppdatera er om allt om bra en liten stund! Förutom att Snorkan tyvärr har ont i foten igen så mår vi andra bra, känns pigga och glada och jag har till och med unnat mig Bullens första uppsuttna galopp! Ni förstår ju lyckan! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s