Lasse är i stan! 

Vad är väl att lasta ur strax efter 23 och landa hemma 23:30 på en fredag när Lasse är i stan! 

Så rolig fredag och lördag vi har haft! Jag och Anndao tog med oss Liten och Elmer och styrde ut till fina Lövhagen och WestSign Equestrian i fredags kväll för att i dagarna två drillas av ingen mindre än Lars Christensson. 

Fredagen tillbringades med en hel del markarbete, vi red i olika grupper jag ich Anndao så vi hade lite olika framridning. Anndaos grupp red mycket bågar på långsidorna medan min grupp jobbade mycket på volt. 

Gick sedan över och red bommar och små hinder på volt, Anndao började i trav på både bommar ich hinder medan min grupp galopperade direkt. 

Hoppade sedan några enklelhinder som sattes ihop till linjer, så ena långsidan hade oxer – räcke med 5 galoppsprång. Och på den andra sidan hade vi trav in över kryss, två galoppsprång över mjukisbommar fram till en oxer. 

Sist men inte minst sattes allt ihop till en liten bana. Anndao hade kvar trav kombinationen som hinder nr 1, sedan bytte man galopp över en bock på medellinjen och vände sedan in på andra långsidan med oxer -5- räcke. 


För min grupp togs insprånget i kombinationen bort så vi började med att rida byte över, enkel oxer, byte över bock och sedan långsida oxer -5- räcke. 

Båda hästarna var jätte fina och pigg efter hoppvila sedan Botkyrka och kändes väldigt fräscha! Dag två ångades mer åt banhoppning där vi hoppade fram på bockar precis som under fredagen och följde upp det jobbet med med korta landningar, och korta anridningar. Korta anridningar in på relaterade distanser. Vänstervarv kort anridning på kryss med 4 galoppsprång upp på oxer. 

Högervarv kort anridning på krys 5 galoppsprång till en trekombination med 1+1. 

Vi hoppade sedan lite enkelhinder innan vi avslutade med att sätta ihop allt till en en bana. 


Kort anridning kryss, 5 galoppsprång till trekombination, enkelräcke snett igenom, räcke, 5 galoppsprång, oxer, kortanridning oxer snett igenom, lång galoppsträcka tillbaka snett igenom på ett enkelräcke. 

Hann tyvärr inte se Elmers runda men Anndao rapporterade att han hade varit väldigt fin och hon var väldigt nöjd med träningen! 

Liten hoppade väldigt väl och kändes magiskt bra! Jag red lite klantigt en gång och fick en bom ner men jag rättade till mitt misstag och hoppade säkert felfritt. 


Super nöjd med dom här två dagarna och vi längtar redan till nästa träning som är redan 10-11 november. 

Även Annsie kommer i november så det här kommer bli en magisk tränings månad! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s