Snabbast i mål vinner 

Två dagar vila efter träning och nu 5 dagar kvar till tävling och Liten är helt inställd på att snabbast i mål vinner. En bra inställning helt klart men kanske inte just när stundande tävling är i dressyr … 

hon ska ju få gå en lite lättare klass just för att vi ska öva på att vara koncentrerade i hela 5 min i sträck utan att hitta på något som är roligare. Just nu känns det lite som en omöjlig uppgift. 


Trimmade på ridbanan igårkväll och det kändes typ som att vi började i ljusetshastighet … 

så vi ägnade 40 min åt enkom övergångar mellan samtliga gångarter och på slutet kunde man iallafall hinna se oss men det var typ det enda … 


Även på Lasse träningen var hon rejält i gasen så man känner verkligen att det börjar bli kallare nu. Hästarna överlag busar också väldigt mycket i hagarna och verkar må toppen! Så ska absolut inte klaga över att det blir några veckor framåt  med övergångar på schemat. 


Det ensa som är jobbigtcär ju att dom skulle behöva klippas och redan är pigga som bara den och på det ska man försöka tävla dressyr … tur klippmaskinen är trött så jag inte hinner klippa innan start 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s