Han är tillbaka! 

Även om framridningen blev ett uns lång, det blev lite pyspunka i slutet på programmet och när vi kom ill skritten frustade han ur och trodde vi var klara så var han så glad och så duktig! 

Tänk att jag har ridit ca varannan dag nu då underlaget i ridhuset är lite tungt för att inte överanstränga honom och har galopperat uppsuttet ca 7 ggr och han ändå går in och vinner med 70,90%! 


Han kunde verkligen inte ge mig ett bättre avslut på den här mardrömsveckan! 

Även Elmer och Liten var med och övade dagen till ära. Och tyvärr bröt jag och Elmer vår fina trend. Så snöpligt och så tråkigt! 

Han gjorde verkligen en jätte fin prestation och jag tycker nig att han fick lite snålt betald med sina 67,21% som blev den förargliga placeringen första utanför … super tråkigt såklart men jag är väldigt nöjd med honom! 

Liten däremot … hennes mål var att åka bort och koncentrera sig i 5 min i streck … man kan säga att hon drog ner snitt tiden till 3,5 min och koncentrationen var sådär … så att hon uppnådde målet är tveksamt … 

Hon hann iallafall med att sätta hastighetsrekord i LB:3 och ett flygande byte med efterföljande sken. 

Förståligt inte jätte imponerad domare och en poäng därefter – 62,42%

Hon har en lång vinterträning framför sig där den röda tråden är vänta. Hon själv däremot var galet nöjd med sin insats och kände sig som en stjärna! Den känslan ska vi behålla, vi ska bara få benen att hinna landa i marken också. Liten har hört att alla tjatar om svävmomemt – man kan säga som så att hela hon just nu är ett enda långt svävmomemt …. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s