Markarbete och småfix. 

Hästarna har inlett veckan med lite bomjobb eller iallafall ungdomarna. Liten fick rivstarta veckan med en sockerbit på volt. Rund volt, samma tempo, lång hals och jag får inte ramla ut och sitta på utsidan i höger varv. 

Lättare sagt än gjort. Ur det avseendet är det tur att vintern är lång, annars hade den gärna fått gå fort. 


Spanade in Jennys insta här om dagen också och inser att jag måste öva på det här även på en hand. Tur man har grymma kompisar som man kan ”tävla” mot! Synd att hon bor så långt bort bara! Drömmen hade nu varit att bo tillsammans med henne! Hon hänger ju dock galet mycket ned Sylve så med lite tur är hon snart sugen på att flytta närmare 🙈

Måste även öva på detta i en lätt sits och bli stadigare och rakare i min sits. Just i högervarvet syns det väldigt tydligt nu hur snett jag hamnar … 

Gullis har fått hoppat ett litet hinder! Förstår ni lyckan!! Han fick göra det väldigt simpelt. Ett enkelt räcke på rakt spår. 

Som Arnold brukar säga – det äe inte så svårt att hoppa en bra det gäller bara att komma rätt på ett hinder 10 gånger. 

Så det var det vi gjorde. Hoppade två gånger i högervarv, två gånger i vänstervarv, höjde två hål och så om igen. Vi gjorde 4 repetioner och på sista höjden bara en gång åt varje håll. 


Tror att vi båda var lika glada och jag är jätte nöjd med Gullis jobb! Jag själv försökte att hela tiden vara noga med mitt överliv så att jag inte blir för snabb. 

Så helt enkelt en bra start på veckan för oss alla! 

Anndao fick lite nedslag på sin sits på lördagens tävling och även i sommras fick hon en kommentar om det så hon har startat veckan i hårdträning! Barbacka måndag och utan stigbyglar så hon har verkligen varit super duktig! 

Igår när regnet öste ner så passade vi på att rensa och städa lite. Jätte skönt! Fortfarande kvar sen vi tog tag i storstädningen men snart är vi nog i mål! Så härligt! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s