Vilka fantastiska hästar jag har ❤️

Igår vat det daga för sol det ser ut just nu årets sista tävling och jag hade lyxen dagen till ära att få ta med alla mina fantastiska hästar! Går inte riktigt att beskriva lyckan att få lasta in Gullis och ta med honom på tävling igen! 

Han fick självklart mjukstarta deluxe och enbart gå en 95-klass för att få komma ut och lämna Säteriet för en dag! 

Han var så glad ich lycklig och förutom att ryttarinnan i fråga glömde bort den där detaljen som kallas halvhalt så hon drog på sig ett nedslag i omhoppningen så skötte han sig helt fantastisk! 


Kunde knapp önskat mig mer än att få ta med honom även om hinderna är minimala så känns det så kul att ta med den här rundan in i vinterträningen. 

Näst på tur för dagen var Elmer som även han fick gå en 95-klass. Här kom dock tävlingsdjävulen och bet mig i baken… jag borde vara bättre än så men var så sugen på att vinna att jag fastnade lite i handen på sista hindret så den bommen tog vi med oss. 

Så onödig ridning av mig! Jag vet ju bättre än så än att sväng i luften med hård hand. 

Elmer däremot kändes mer än pigg och bara så himla fräsch! 

Självklart var jag super sugen på att rida även 105-klassen på båda hästarna för att helt enkelt rida bättre men man måste också spara på dom och den planen höll jag! Det är ju inte deras fel att jag red dåligt! 

Istället åkte vi hem för att byta häst så fick helt enkelt Liten stå för revanschen i 115-klassen. Och som hon gjorde det! Hennes första avdelning A ledde till två felfria faser och just precis efter ritten upp i ledning! 


Jätte nöjd med hennes runda, planen var att välja korta vägar, ha henne på bakbenen för bättre språng och samtidigt ha en ridbar mun. Tycker att jag nog faktiskt uppfylde mina mål till 100% och att det sen gav en så fin utdelning var idag bara en väldigt fin bonus! Tiden räckte till slut till en 3:e placering vilket jag är jätte nöjd med! 


Så en väldigt bra dag med väldigt fina hästar! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s