Plötsligt händer det …

… Att även jag sitter av. Även om jag gör det med stil så tar det ju alltid emot lite att erkänna att man haft någon form av markkänning … 

klart att den skyldige även skulle vara Elmer! Vem annars? 

Laddade upp för tävlingen i söndags med att hoppa en 5,50 i lördags. Och som ni kan se på filmen var han mer än het och lite mer körde sitt eget rejs och jag åkte med något svårpåverkat. 


Tyckte ändå att han kändes väldigt glad och på så för en sekund slappnade jag av och då var han snabbare ön vinden på att kontrollera min balans som tydligen var totalt obefintligt för tillfället och likaså även bålstyrkan tydligen … 

haha 2017 år verkligen året då jag sitter löst i sadeln! Fjärde gången gillt blev det nu! Laxen leder ligan med 2 ggr och därefter ligger Doris och Elmer på en andra plats med varsin gång. 1,5 månad kvar på året så än är det inte över …. 

Han avslutade dock fint och jag höll mig kvar! Går inte annat än älska honom och hans pigga och knäppa jag ❤️ 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s