Tuesday movie

Ibland är man bara inte sitt snabbaste men den nyfikne har ju redan hittat in på YT men för den som inte gjort men ändå är nyfiken kommer här filmerna från Haningebygden.

Bullen skrapade som sagt ihop dryga 70% och vann därmed klassen.

Elmer landade ju med sina dryga 67% på den snöpligaste placeringen av alla. Nämligen första utanför. Tycker fortfarande att han var värd ett pris ❤️

Och sist, minst och faktiskt vildast var som alltid nu för tiden Liten … vi har verkligen en väldigt låååång vinter fylld med avstämningar framför oss …

Hon blir som sagt lite för glad, lite för vild och känner sig lite för bra just för stunden när det vankas tävlingar.

Så tempot är något utöver det vanliga och lika så de egna initiativen. Men det är skönt att veta att vi har en vinter som är till för att fyllas för att bli bättre!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s