Hej där lördag.

Startade dagen med ett uns sovmorgon för att sedan packa ihop en väska och få sällskap i stallet av Fredde!

Fredde skämde bort mig med att göra stallet medan jag trimmade på Liten. Och ridbanan var ju dessutom nysladdad så man kan säga att hela förmiddagen kantades av lyx!

Liten fick ett pass kantat med tempoväxlingar på raka och böjda spår, skänkelvikningar och slutor.

I traven jobbade jag på att samla lite på långsidorna för att sedan trycka på genom kortsidorna och bytte varv genom en skänkelvikning eller sluta.

I galoppen ställde jag utåt och red fram på långsidorna, samlade på kortsidorna men la även en 10m volt mitt på kortsidan som jag red fram igenom för att sedan ta tillbaka igen innan jag på nytt kom ut på långsida.

Började med att bara byta varv och byta galopp och när det jobbet flöt på bra så red jag sedan slutor i galopp. Bibehöll galoppen och red 4 slutor i vänster, rätade ut på medellinjen och gick ut till vänster igen.

Bör varv i trav och sedan samma jobb åt höger. Höger är svårare, då hamnar jag lätt lite på utsidan och då byter hon lätt när jag kommer fram till medellinjen så där måste vi båda bli starkare.

Snyggt matchade och självklart utan stigbyglar.

Avslutade sedan passet med att skritta ut en sväng, så himla mysigt! Var lite sugen på att rida ut faktiskt men kände att vi behövde trimma så trots att skogen lockade väldigt så fick lydnad och styrketräning på banan gå före.

Blev lite fix med Elmer sen med nytt bandage, medicinering, han fick gå en liten promenad med Fredde på stallplan vilket gjorde honom helt lycklig!

Fredde beskrev det som att leda honom till terrängen 😂😉 Så skönt att han blir bättre och och bättre!

Anndao och jag gick om varandra i stallet idag och hon rider ut Gullis en tur i skogen medan jag sätter mig på ett tåg mot Skåne för en snabb weekend i bästa Vesslarp! Alldeles för länge sen jag var där men nu äntligen blir det lite mys, häst, vin och härliga vänner!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s