Skåne t.o.r.

Då har jag parkerat i soffan efter en mysig och intensiv visit i Skåne. Härligt att hinna umgås lite med sina fina vänner. Vi hann med en mysig stallkväll, en god middag, en flaska champagne och kall tävlingsdag.

Hann även med att träffa Sara vilket var alldeles för länge sen och träningssuget blev galet stort! Jag fick även agera barnvakt åt det snälla och söta nytillskottet som 14 veckor gammal såklart ska hänga med på dressyrtävling!

Intensivt men väldigt kul! Helger som denna saknar man verkligen mellantruppen och våra träningar tillsammans! Jag och hästarna får träna mer helt enkelt så vi får göra dom sällskap i landslaget sen istället 😉 alla har ju blivit så grymt bra som kommer från mellantruppen! Galet kul! Jag och Gullis har dock en rätt lång bit kvar 😉 men tur vi kan komma ner såhär och umgås lite och rida ihop ändå!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s