Söndag. Sabbatsdag.

Efter att hästarna hemma kämpat på fint i dagarna tre blandat med hinder, trim och skogen så väntade igår en vilodag för gänget. Eller ja Elmer fick såklart komma ut utomhus och gå en kortare promenad medans hans box mockades.

Han rör sig mycket bättre vilket är så himla skönt. Tycker även att svallköttet gått tillbaka lite sen om det är sanning eller önsketänkande återstår att se.

Hästlös har jag ju dock såklart inre varit för jag hann ju med ett ridpass i Skåne innan jag återvände hemåt. Lyxigt med vänner med många hästar!

Denna vecka kickstartar vi i full fart! Idag ska Gullis in till Kalle och få nya räcerskor och det ska bli spännande att se om Kalle är nöjd med hans hovar eller inte. Vi har ju fått lägga om en sko i onsdag efter att bullen råkat trampa lite på en skänkel trots boots.

I övrigt har det hållit väldigt bra men han har ett lite kritiskt parti, tack och lov på andra hoven, son jag hoppas ska kunna bli ännu lire mindre kritiskt efter idag.

Imorgon är det sen dags för Elmer igen och jag håller verkligen tummarna för att alla hästarna nu ska få tummen upp. Det vore så skönt! Man kan sammanfatta det här året som ett uns jobbigt även om jag älskar gänget på stav.

I slutet på veckan drar friends igång, har ingen planerad vistelse i dagsläget men är såklart jätte sugen på att gå framförallt på torsdag och se terrängen såklart! Vi får se om det blir så. Hoppas det.

I övrigt ska vi träna på för att bli bättre, hinna julpynta lite kanske och städa lite både hemma och i stallet. Pysselvecka med andra ord.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s