Kalle kan han.

Lagen om alltings jävlighet! Tror ni inte att skon som absolut inte fick ramla av ramlade samma dag som vi skulle till Kalle. Klart att om det nu är något bra med det så var ju tajmingen perfekt, Aileen såg det snabbt och kunde ställa in honom och foten lyckades med konststycket att inte gå sönder! Om det finns en Gud så tack för det!

Gullis hovar har utvecklats väldigt fint, växt bra och sulorna var verkligen börjat bli tjocka igen. Så himla härligt! Det är ju alltid väldigt nervöst just nu när vi kollar honom var 5-6 vecka för att hålla stenkoll på sulorna och att dom blir tjockare och inte tunnare.

Men nu har vi lyckats gå från gjutna fötter och metacam intravenöst, via silicon till att nu ha läder sulor på honom! Förstår ni hur skönt det här är! Han känns dessutom väldigt fin att rida så lyckan är ju mer eller mindre total!

Och som ni ser så har skadan i hoven och det stora hålet vi fick skära upp har blivit så fint!

Kan inte tacka Kalle nog många gånger för det fantastiska jobb han har gjort när vi väl hittade boven i det diffusa dramat som till slut visade sig vara sulorna. Men det har varit en del tårar och oro på vägen då symptomen en stund kunde liknas vid en ligamentskada.

Nästa koll blir i början på januari så nu tränar vi på ännu mer och ökar på hoppningen och antal pass per vecka. Ingen är lyckligare än mig!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s