Friends i sitt snabbaste.

Gårdagskvällen spenderades ute på friends med många härliga människor, fälttävlan och självklart bästa Rebecca och Equito. Bullen fick med sig två pannband hem till sin PS träns och sedan fick det galet snygga beigea schabraket följa med hem också i dressyrmodell ❤

Kommer verkligen bli så galet snyggt! Och jag längtar till i kväll då jag nog ska unna mig att inviga det! Snyggt matchat med mina svartglittriga ridbyxor och rostfärgade tröja tror jag allt. Ska se om jag lyckas kunna bjuda er på en snygg outfit bild sen, har nog inget sällskap just ikväll men det kommer ju en helg också!

I övrigt så blev det lite bra att ha grejor med hem som en svart soundless luva från Kentucky. Väldigt clean men gör sig bra i alla situationer. Kanske absolut skulle haft en blå istället men jag tyckte verkligen inte att det var värt att betala typ dubbelt så mycket för att byta färg för då var jag ju även tvungen att byta märke. Denna kostade 390 kr vilket ändå kändes som ett överkomligt pris.

Blev faktiskt två likadana pannband, ett svart och ett brunt, men tycker att dom är både riktigt snygga och stilrena åt rosé hållet, kanske lite tjejiga men Bullen är säker på sin manlighet och kommer bära dom mycket snyggt!

Börjes hade bra pris på boots så två par hagboots åt Bullen från Kingsland fick följa med hem, sedan en låda vetflex lindor och en sadeltvål.

Som sagt kul att träffa massa människor, kolla på bra fälttävlan och super kul att Louise red hem segern och traktorn. Det var hon så värd och hon red väldigt bra! Man blir ju galet sugen men det är tur att snälla familjen Johansson ska köra in sina hinder i ridhuset på Johannesberg om två veckor och att Lasse kommer upp och guidar oss! Så vi får lite mersmak innan det verkligen räknas som vinter.

Det här var faktiskt min enda inplanerade vistelse på Friends i år, känns lite konstigt och tomt att inte bo där tillsammans med Sanna och gänget veckan lång och slita från morgon till kväll och umgås med massa härliga människor och sälja massor med fina saker till nya lyckliga ägare. Men det känns också härligt men en helg fylld med julpyssel och stall häng och ridning av mina fina djur så ja det går lite på ett ut även om det som sagt hade varit jätte kul om vi hade haft en monter även i år.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s