Låst höft

Som sagt var jag själv i stallet igår så alla flashiga outfit bilder får vänta någon dag. Men jag kan lova er att schabraket bara är sååå snyggt!

Blev ett pass på Liten igår kväll där vi kämpade på sånt som vi tycker är svårt. Vi känner lite på MsvC vägarna nu med öppnor och slutor längs långsidorna. Rider mycket skänkelvikningar och en del diagonalslutor.

Igår blev det även mycket förvänd galopp. Hon tycker att det är lite svårt just nu att veta skillnaden på ingång den förvända eller förberedande till byte. Hjälperna är ju inte alls dom samma men hon chansar lite väl mycket och blir både lite laddad och vill såklart göra rätt så där övar vi mycket på skillnaden.

Så först red jag enbart förvänd och gjorde den säker för att sedan avsluta passet med att rida två byten åt varje håll.

Nöjd med Liten och tycker att hon kämpar på riktigt fint varje pass nu även om hon tenderar lite väl till att ha myror i brallan emellanåt.

Jag själv däremot kände att jag var lite väl låst i min höft så kom till en början inte riktigt ner i sadeln utan red ganska stötigt blev bättre efter hand men nja inte perfekt ridning av mig tyvärr … måste stretcha höften lite tror jag allt så att den öppnar upp sig lite bättre. Men som alla ryttare är man ju lite för dålig på att lägga tid på just det …

Måste dock erkänna att jag är rätt duktig på att använda min FoamRoller från Abilica för att öppna upp min bröstrygg bättre. Grymt skönt och jag fattar inte varför jag inte gjort det tidigare! Så det gör jag inte riktigt varje dag men nästan, hett tips om ni blir lite knipta där! Tack Gaby för tipset även om det tog lite väl lång tid för mig att börja göra det!

Så förutom stall, fix med trailer, skruva upp lite krokar i stallet och julpynt hemma så måste det alltså stretchats en hel del höft! Som alla vet är det detaljerna som gör det …

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s