Mys bus

Elmers sår läker väldigt fint även om det fortfarande vätskar väldigt mycket och luktar som om någon har dött … så har svallköttet verkligen gått tillbaka fint och den ser nästan helt normal ut nu! Så härligt!

Så denna härliga lördag tillbringade vi med en lite längre promenad än tidigare för att avsluta med att busa lite lösa i ridhuset!

Väldigt skönt sa Elmer efter att i tre veckor enbart stått inne och gått kortare skrittpromenader.

Väldigt skönt att få röra på sig och det kom ut lite mer vätska ur såret vilket är jätte bra. Nu nytt bandage på och så hoppas vi att vi kan busa lite lagom fram till torsdag när vi hoppas att vi äntligen kan få på en sko och få börja komma igång lite igen även om det dröjer lite med hage ett tag till eftersom kronranden måste vara helt utmärkt innan han kan gå ut bland baciller igen. Just nu är det ju ett öppet sår och dom mår inte så bra av lera tyvärr.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s