Familjen annorlunda

Blev en härlig kväll i stallet igår tillsammans med Anndao som varit borta nästan en vecka i Göteborg, eller ja vi har typ inte setts på en vecka iallafall.

Sladdade in på GG på vägen ut för att köpa med oss lite mat innan det blev en helkväll i stallet.

Vi hade riktigt mysigt i ridhuset där Anndao joggade på Bullen, jag joggade Liten och Elmer fick följa med och gå lös i ridhuset samtidigt som vi red.

Elmer tyckte att det var så mysigt att få hänga med och skritta och travade med oss runt i ridhuset och kände sig som en kung. Det är så skönt att dom till vardags går tillsammans i hagen och känner varandra utan och innan så man kan ha alla med samtidigt.

Blev rykt och pill och fix med hästarna och bandagebyte på Elmer innan kvällen till slut sakta närmade sig natt.

Vi bestämde oss för en spontan sleep over hos mig och sen middag. Älskar dessa härliga kvällar!

Och hästarna kändes inte trötta från gårdagens styrketräning utan mjuka och fina så det var skönt! Och jag längtar redan till kvällen för ännu en härlig stallviselse med mina bästa vänner ❤️

Men först avstämningar för att närma sig ett årsbokslut! Helt galet att det typ bara är 3 veckor kvar på det här eländiga året! Men vem vet kanske är det ikväll det vänder mot ett ljusare 2018 …

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s