Myror i brallan

Igår var det skritt för hand på schemat efter 4 dagars jobb för Liten och 3 dagars jobb för Gullis. Så efter att båda hästarna var ryktade teamade vi ihop med Anndao & Elmer och Emelie & Shino för en promenad genom allén som sedan avslutades i ridhuset där även Annelie & Monia anslöt.

Härlig och mysig kväll även om det såklart börjar bli lite väl kallt för min smak!

Elmer fick springa lite tillsammans med Anndao och han rör sig bättre för varje dag som går vilket är så himla skönt!

Också så himla skönt att ha ett helt slätt och mjukt underlag att låta honom gå och springa på nu när han inte kan gå i hagen.

Det märks verkligen att det börjar bli lite hårt och ojämnt ute i hagarna för trots 4 dagars jobb hade Liten hela byxorna fulla med myror så hon fick avsluta turen med att lösgaloppera en snabbis i ridhuset vilket uppskattades stort.

Skönt att kunna låta kolsyran pysa ut när det inte riktigt går den naturliga vägen just nu.

Kvällen avslutades sedan med en stor grön OK stämpel i rumpan vilket är både läskigt och spännande!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s