Vad är väl en tur i en ljusklädd vagn

Efter lite lunch hemma igår så styrde vi tillbaka till stallet för lite julpynt, luciatåg och en härlig fika med glögg, lussebullar och pepparkakor.

Boxarna blev fina med vårt ständiga granris som följt med i många år men ack så bra det är! Och känner mig nöjd över pyntningen. Kanske att det kompletteras lite med någon kula eller två och lite mer glitter.

Under tiden pyntade Anndao Elmer för att han skulle vara redo för dagens skrittrunda inkluderat luciatåg! Knoppar, glitter, renhorn och julkula ❤️

Så härlig lördagseftermiddag med bästa vänner, gulliga hästar, jag fick äran att åka häst och vagn bakom SuperMonia. Blev en härlig skrittrunda runt säteriet med besök på gårdsplanen innan vi fortsatte vår fika och julmys.

Helt enkelt en super mysig andra advent i bästa vänners sällskap! Och jag är riktigt stolt över Elmer som faktist inte kröp ur skinnet när han fick göra sällskap med vagnen utan skötte sig riktigt bra!

Trots att man är gammal behövs helt klart miljöträning och extra nyttigt för lilla hjärnan när den på senaste tid enbart sett en box från insidan och kan hela planlösningen på Stav.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s