Silver är det nya svarta

Ett to do mindre att göra inför årsskiftet. Jag bytte ju ut min fina OneK mot en Samshield förra året när pratet om VG1 startade. Sen fick vi ju ett år till på oss vilket kändes skönt men nu är tiden nära att rinna ut och terränghjälmen behövde hitta en ersättare.

Vågade inte gå ifrån ett vinnande koncept så det fick bli en Charles Owen pro skull II men denna gång i silver istället för svart.

Tror att den kommer matcha silverkanten i våra Nilslund schabrak snyggt.

Och skönt att ha det klart innan årsskiftet även om säsongen just nu känns väldigt långt borta … tur vi ska köra in lite terränghinder i ridhuset i helgen!

Vi har ju också bestämt att Liten ska tävla lite med bakskydd och med tanke på hennes skavnivå så är hon uppgraderad med fårskinn.

Och pälsarna ska även fräschas upp med lite K9, K9 som ”fenomen” är ju lite nytt för mig och jag är ju rätt långsam på att hoppa på trender men alla verkar galet nöjda så man vill ju inte vara sämre utan klart vi ska ge dom en chans. Började använda K9 i slutet på säsongen i år och hästarna var helt klart blanka på sina sista tävlingar så det ligger nog helt klart något i deras populäritet!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s