Sjukstuga

Någon form av influensa har dragit in över paradvåningen så jag ligger mest i vågrät läge och gör ingenting. Mest te, ramlösa, ingefära, Ipren och en värmefilt.

Lite light stallhäng såklart då Elmer behöver sin medicin två gånger om dagen och som vi vet är det inte hans favvo men vi har börjat bonda nu så jag har inte ens träningsverk i skuldrorna längre det ni!

Jag har faktiskt låtit honom skolka nu också när det frusit på och kommit snö så både igår och idag har han fått gå lite i hagen. Lycklig som få såklart!

Släpet fick igår även en grön OK stämpel i baken efter att den fått nya bromsbackar så det var jätte skönt! För på fredag vankas ju träning och jag ber till högre makter att jag ska piggna till lite tills dess!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s