Tröttmössor

Hostar, snorar och konstant trötthet och feber sammanfattar väl min hälsostatus rätt väl. Är typ helt svullen efter alla värktabletter efter 2 veckor med konstant huvudvärk och nu en veckas feber på det … det är lite mer sport när man blir sjuk på riktigt!

Men så här mycket som jag sover nu har jag i te sovit på hela mitt liv så jag hoppas att det ska vara den bästa medicinen och det är tur att hästarna (bortsett från febern) är i samma moode som deras matte.

Så igår när jag kom för att ge Elmer medicin på kvällen var Liten så trött efter en heldag i regn att hon inte ens ätit sitt intagshö utan hade somnat mer eller mindre direkt när hon kom in från hagen.

Skönt på ett sätt då man kunde låta dom vila med gott samvete. Anndao däremot tog ut Elmer på en lättare tur i ridhuset barbacka med lite mys, trav och skritt över bommar.

Såret vätskar mindre och mindre vilket känns jätte skönt och jag inbillar mig att kronränderna är ett uns mindre fnöskiga så håll tummarna nu för att det går åt rätt håll!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s