Spänstigt.

Inledde julledigheten men en mysig om än kall förmiddag i stallet med mina favorit grabbar ❤️

Efter lite lätt sovmorgon med te och julkalender hemma så styrde jag ut till stallet för fix. När stallet var fixat var det sen Gamlis som fick vara först ut.

Blev lite fix med såret innan vi styrde upp till ridhuset för lite bus.

Han är fortfarande lite styv och såret vätskar sig om han busar för mycket men ändå så skönt att kunna låta honom springa av sig lite. Och han värmer ur lite också. Inte jätte konstigt att man är stel heller efter snart 5 veckor utan träning och dom tre första på box.

Näste man fick bli Gullis som äntligen enligt honom själv skulle få springa i pessoan. Han har ju inte jobbats på lina alls sedan i somras så nu äntligen var det dags.

Gullis var gladast av dom alla, så helt fantastiskt spänstig ut och travade på med ett väldigt fint tryck!

Han var även så pass lycklig att han bjöd på sina berömda kosparkar och bocksprång. Även en hel del byten i varje hann det bli innan vi 40 min senare kände oss klara.

Jätte roligt att se honom från marken och ännu roligare när han såg så himla fin ut!

Brudarna hade parkerat i varsin taggbuske … så jag kände piken! Jag skulle dessutom lämna bilen till mamma och pappa vid lunch så det fick bli hemfärd och lunch för mig innan jag nu på kvällen haft en lektion i ridhuset för Mona och DanBanan!

Härlig första dag på ledigheten helt enkelt, nu parkerat under ett gäng filtar i soffan med en kopp te och en film.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s