Första veckan

I torsdags var det en vecka tillsammans och det firade vi tillsammans i ridhuset med att galoppera tre bommar i rad!

Vi började med att gå över dom när vi la fram dom, sedan skrittade vi travade över dom för att till slut ta oss över i galopp.

Är väldigt nöjd med henne och tycker att hon löser uppgifterna väl! Blev ordentlig miljöträning också med en vit ”spök” häst i ridhuset, ja Conrad är ju grå och Ecco har hon uppenbarligen förträngt så detta var en ny upplevelse sa hon.

Att det sen även var en som longerade och hade avspärrningsband längst ut på pisken gjorde inte det hela mindre spännande.

Ni som tycker att hon kanske är lite liten och kort, jag kan intyga att hon kan bli ännu kortare när någon brallar bakom rumpan!

Men som sagt frågar ni mig så är hon en riktig stjärna! Och sköter sig väldigt väl.

Nu har hon ju till och med börjat fatta att glansspray och svansborst tillhör vardagen. Nere i Skåne tittade hon på mig som om jag var dum i huvudet 😂

Och det viktigaste av allt – hon har nu både lärt sig hur godishinken ser ut och hur man plockar ner det. Och även om hallongodis var konstigt först så är det väldigt gott nu! Så även morötter!

Jag tror också att jag glömt visa er att hon har hunnit få lite kortare hår. Kanske inte min vackraste skapelse då vi hade ett uns olika syn på längden …

Men nu är den som sagt ett uns kortare så snart ser hon ut som en riktig sportbil!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s