Första turnén

Då var vår första turné avklarad! Bosse hade platser kvar på inomhusterräng och vi nappade direkt!

Jag skulle inte rida förrän 10 men då Cindy aldrig åkt trailer träffades jag och Uffe i stallet vid 8 för att vara på den säkra sida och ja vi kom ju en timme tidigt till träningen så man kan säga att hon nästintill var en stjärna! Vi la en lina bakom och hon tittade lite grann men sen var hon inne.

Förutom att hon helst inte ville åka hemifrån och lämna sina kompisar så hon gnäggade under färden så var hon väldigt duktig! Och stod sedan helt stilla när vi väl var framme på SRK.

Lite spänt såklart att komma till nytt ställe men jag skrittade fram henne från marken med longerlina innan jag satt upp och då var det inga konstigheter.

Däremot så var det en mamma som öppnade sargen och som inte häll emot den när den fakulteten stängas så det dunset blev lite väl spännande. Så hon tvångade, sköt rygg och gick så högt på bakbenen att hon lyckades trampa av sig en bit av sin egen svans 😔

Men efter den dramatiska inledningen så skötte hon sig sen väldigt bra! Hon skjuter ju ibland lite rygg efter hindren men så länge folk håller avstånd är det ju inga problem så, mer än att jag ibland sitter lite löst 😉

När hon hann med att hoppa in på a hindret ta ett galoppsprång och sedan stanna precis innan b och skjuta rygg ja då satt jag helt klart löst trots att jag hade så mycket tramp i stigbygeln att dragkedjan i stöveln gick sönder …. dock lyckades vi faktiskt inte få med ett enda bocksprång på film så det återstår att se om ni tror mig. Fick iallafall beröm för min balans av publiken 😉 frågan är bara om det var tur eller skicklighet … det lär visa sig under 2018 helt klart

Hon stannade såklart någon gång och tog sig en extra titt på en ”grön mur”, vattnet och ett par stubbar. Två hinder tog vi i skritt också men det går ju det med!

Helt klart det svåraste hon varit med om hittills med både gruppträning och inomhusterräng men jag är så stolt över henne!

Och hon avslutade träningen med att hoppa en hel bana både felfritt och utan bocksprång de ni!

Tog ett uns längre tid at lasta på vägen hem men det var mest för att Uffes telefon ringde så bortsett från det är hon nog snart invand med även trailern.

Tror helt klart hon sov gott i natt och hon har mycket att smälta inför det nya året!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s