Gråa dagar.

Vädret … solen går verkligen aldrig upp nu för tiden. Man kan ju bli deprimerad för mindre helt klart.

Tur hästarna ändå konstigt nog uppskattar leran och rullar sig var dag, myser, är sitt blankaste någonsin typ och känns väldigt fina att rida!

Har haft äran att rida DanBanan två gånger den här veckan och han har verkligen varit sitt bästa! Jätte kul med sån utveckling!

Även fått rida Elmer ❤️ och det var ju som alltid jätte mysigt! Tycker att han både ser bättre ut och känns bättre. Dock vill han ju fortfarande helst inte att man trycker över själva sårområdet så det känns ju lite jobbigt i hjärtat. Sen om det gör ont eller om han bara efter allt pillande och fixande är arg på mig det är lite oklart. Han kan ju nämligen även fullt bedövad slå efter en när man tar där.

Liten och Gullis kämpar på mer eller mindre varje dag och gör ett bra jobb. Dom har gått väldigt blandat i veckan med markjobb och lite lättare styrketräning över små hinder.

Gullis har fått börja samla sig lite mer och tycker nog att det både är roligt och jobbigt på samma gång. Liten kämpar på med sin lugna takt och släppa genom ryggen. Ensidigt kan tyckas men det måste komma på plats innan det blir kvalité rakt över i det andra jobbet.

Cindy har ni ju fått så mycket update kring redan men vi gör sånt som unghästar gör helt enkelt. Styr, har rätt växel, rätt fart och i rätt varv. Sen lägger vi in lite bommar och hinder i jobbet både för att hon är lite tittig och för att se om verkligen styrning och växel är på plats!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s