Krispigt

Oj vilken kylslagen dag! Kanske inte dom kallaste minusgraderna men så krispigt! Blev en härlig mitt-på-dagen vistelse i stallet där vi först gjorde boxarna innan vi red ut Elmer och Liten på en av åkrarna.

Tyvärr var underlaget inte på topp men dom fick komma ut och trava lite utomhus och var lyckligare än någonsin!

Bullen fick sedan gå ett lite hårdare pass i ridhuset och han skötte sig riktigt bra. Så kul att bara kunna sätta lite tryck i honom igen sakta men säkert. Trampa lite smått, få lite större uttryck i skolorna och rida lite serier.

Tror att vi båda njuter lika mycket och jag längtar redan till imorgon så vi kan fortsätta jobba!

Cindy fick jogga lite lätt och lös i ridhuset efter gårdagens mastodont pass. Hon var from som ett lamm så jag tror helt klart att hon har lite känningar från gårdagen, jag fick typ släpa henne tillbaka till stallet 😉

Visst hade hon kunnat vila helt men ville att hon skulle få kunna ut och bli av med lite träningsvärk och slagg i kroppen.

Mysig dag i stallet helt enkelt med duktiga, pigga och fina hästar och en lite trött ”valp” ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s