Nytt år – nytt hår.

Tror kanske inte att man ska ha för mycket nyårslöften och känna att bara för att det är nytt år så blir allt nytt.

Jag tycker också att det är skönt att 2017 är över. Men jag tänker ändå gå in i 2018 med samma hästar som jag avslutade 2017 med, att rida utan stigbyglar har jag redan börjat med och jag har också fått otroligt mycket bättre förutsättningar att träna mina hästar i och med en större utebana, nybyggt ridhus och skogsvägar utan stenar.

Något som däremot är nytt är att Bullen bestämt sig för att byta frisyr. Efter 12 år med manen på höger sida så har han nu växlat och hela manen ligger nu på vänster sida.

Har faktiskt aldrig varit med om att något att någon av mina hästar har bytt sida på manen så man blir ju lite fundersam såklart!

Vi ska till Stav om någon vecka för att få nya räcerfötter av Kalle så tänker att Gullis kanske får göra en snabb check hos Flemming också när vi ändå är inne.

Han känns jätte fin att rida men något har ju uppenbarligen förändrats och då känns det lika bra att förekomma än att förekommas.

Kanske tycker han bara att sin nya frisyr är snygg eller så rider jan kanske bara annorlunda eller bättre/sämre eller så kanske det är den nya skoningen som överlag börjar ta form.

Oavsett så känns han som sagt fantastisk att rida men jag blir helt klart lite hypokondrisk efter den här sommaren!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s