Första ridpasset 2018 ✔️

Efter en vilodag 1 januari i glada vänners sällskap med som sig bör pizzalunch och vegetarisk middag med Johanna och Anton som Master Chefs så återvände jag hemåt igår efter lunch.

Landade hemma vid 16 men väntade sen in Anndao så vi kunde åka tillsammans ut till stallet.

Fixade med stall, ströade, spöade ben på haghästarna, det vill säga alla utom Elmer som tyvärr står inne nu när det är plusgrader.

Tyckte vi var snabba men ack ändå inte vi hann bara rida en häst var och ändå åkte vi inte från stallet förrän typ 22:30 …

Haha folk frågar typ varje dag hur hästarna kan va så blanka och ja där har ni kanske svaret.

Jag unnade mig iallafall ett pass på Gullis och även om jag inte tyckte att han var fantastisk igår så är han ändå jätte bra!

Han känns väldigt mycket starkare rent generellt i hela kroppen, formen har kommit upp lite och jag tycker att han skjuter på bra!

Jag själv red utan stigbyglar och kämpar på med att försöka sitta rakt upp och ner i sadeln.

Ni får smygkolla på min instagram och se om ni tycker att jag lyckas helt enkelt.

Förutom att jag ska jobba lite hemma har jag fortsatt en vecka till ledigt vilket ska bli jätte skönt! Hästarna ska ridas i massor nu sista dagarna på ledigheten, jag ska fortsätta att försöka vila så mycket som möjligt, har typ sovit middag varje dag i två veckor nu, så att jag sen är både riktigt laddad och utvilad inför vardagen.

Det har varit en rätt påfrestande höst även jobbmässigt så det ska bli väldigt skönt att leverera årets bokslut och sen faktiskt börja på helt nya rutiner, i nytt system för samtliga 5 bolag och jag tror att alla mina medarbetare kommer att göra ett helt fantastiskt 2018.

Men fram tills dess – hästar, vila och dansa ut julen ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s