Allt går att laga med tejp.

Ville ju inte tappa Cindie när jag åkte i backen här om dagen så självklart skulle jag envisas med att hålla kvar i tygeln så nu är lillfingret rejält stukat och står lite längre ut från handen än vanligt … men allt går ju att laga med tejp så jag tejpade ihop handen och longerade hästarna igår istället.

Gullis, Liten och Cindie fick alla gå på pessoasele.

Gullis enbart jogg och han såg väldigt fin ut och bjöd på lite bus. Har en känsla att han just nu mår bättre av att gå lite varje dag och sen vila lite flera dagar på raken än att jag som tidigare rider 2-3 dagar och sedan vila och sen 2-3 dagar igen.

Jag måste även bli duktigare på att använda spikmattan igen, har slarvat lite nu under hösten i någon form av lite tidsbrist och ja det vet ju alla. Tidsbrist ger resultat men inte på ett positivt sätt!

Liten får nog fredagens stjärna! Hon skötte sig helt exemplariskt och fick göra en miljon övergångar som hon sen gjorde riktigt bra.

Hon var dessutom så lugn att jag kunde driva henne lite bakifrån vilket inte alltid brukar gå med fröken grodan boll.

Cindie fick göra debut för mig i så väl longering som i pessoasele. Det var dessutom en som tömkörde samtidigt så det var många intryck och konstiga saker som skedde sa hon men efter en stund slappnade hon av lite och kom till godkänt jobb.

Detta måste vi öva lite mer på innan vi kan det perfekt så kan man säga men hon var väldigt duktig och fattade rätt galopp alla av alla gånger, var väldigt lydig och skötte sig utmärkt!

Elmer fick ridas av Anndao som äntligen var tillbaka i stallet igen efter två dagar ledigt! Inte för att jag inte tycker om att göra det själv utan bara för att jag älskar att ha henne som sällskap! Vi har så kul varje dag i stallet och om vi inte ses en dag och dessutom mot förmodan inte skulle pratat en timme i telefon så känns det ju som en evighet sen vi sågs 😉 Teamwork makes the dream work ni vet!

Nu har jag laddat upp med en härlig pannkaksfrukost och snart väntar stallet, och där blir det dejt med Filippa och barnen. Mysig lördag helt enkelt!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s