Back at the Office.

Efter en härlig ledighet över jul och nyår så var jag igår tillbaka på kontoret igen. Nytt år, bokslut, lite att jobba ikapp och sen är jag redo för 2018 men jobbmässigt måste jag behålla 2017 ett tag till.

Så det blev en lite lugnare kväll i stallet igår där de äldre djuren fick en välförtjänt vilodag efter rejält med jobb den senaste veckan.

Mamma var med och hjälpte till med stallsysslorna och jag trimmade på Cindy. Blev ett pass med mycket varvbyten, öva på att springa fram till bettet även i ”förändring” och inte bara längs fyrkanten.

Fattade rätt galopp alla av alla gånger och sista gången dessutom på tygeln! Så det går verkligen framåt! Hon var dessutom en stjärna att sitta upp på. Snart vågar man nog nästan säga att det är befäst att man står still och är avspänd när man får en människa på ryggen.

Hade lyxen att Annelie kom in och till en början tömkörde Monia samtidigt som vi red så vi fick öva på det och när vi sedan skrittade av för hand så tog vi in sulkyn och övade även med den. Ingen match sa Cindy som var 100% avspänd!

Gamlis som såklart reds av Anndao tyckte att det var lite konstigare dock han har fortfarande inte riktigt lärt sig men han kryper inte ur skinnet längre 😉

Finns ju såklart olika syn på hur man ska träna hästar, några tycker att dom ska skyddas från allt och kan knappt rida om det ligger en bom framme. Jag tycker att dom ska vänja sig vid mer eller mindre allt så länge man gör det på ett positivt och utbildande sätt.

Veckan som kommer blir nu lite inkörning i vardagen igen, sedan väntar Lasse nästa helg, har tyvärr bara möjlighet att ta med mig en häst per dag då, så får se om det blir en som går två dagar eller om Liten och Gullis delar och tränar en dag var. Ska se vad Lasse tycker.

Ska sen även försöka hinna med två p&j med Cindy, det kräver ju dock lite admin fortfarande då jag inte kan åka själv ännu men jag hoppas att det ska lösa sig! I så fall är det till SRK och Runsten som turnéerna bär av.

Full fart helt enkelt och en lagom kickstart på året.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s