what a wonderful day

Ny kabel till kameran så nu kommer en lördag i bild. Sol, vacker miljö och härligt sällskap. Vad mer man man önska sig?

Visst har vi det fint förresten? Och Alicia, vilken stjärna hon är!

IMG_3988_preview.jpegIMG_4000_preview.jpegIMG_3997_preview.jpegIMG_4017_preview.jpegIMG_4031_preview.jpegIMG_4045_preview.jpegIMG_4068_preview.jpegIMG_4090_preview.jpegIMG_4151_preview.jpegIMG_4171_preview.jpegIMG_4233_preview.jpegIMG_4244_preview.jpegIMG_4286_preview.jpegIMG_4296_preview.jpegIMG_4320_preview.jpeg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s