Bockar av på ”to do” listan.

Dåså, då var Elmer och Liten vaccinerade härligt när man kan ringa på morgonen och dryga 4 timmar senare är det klart! Och där med även en sak mindre att komma ihåg, tur att man har snälla människor omkring sig också som kan lösa med pass, intag, ihållning och utsläpp när man själv är på kontoret ❤

Mattias lämnade även in min stövel hos Johnny på Strömsholm igår så det blir hämtad på fredag! Härligt! Ridit 2 veckor utan nu, det är verkligen ”hemskt” att bara rida i skor när man är van att rida i stövlar. Och mina chaps har jag 1. för tillfället lagt på ett bra ställe 2. skulle också behöva lite kärlek då dom är mer än väl använda.

pic_51ea70819606ee644fa3ffde

Men som sagt skönt med lite saker avklarade, nu blir det vila för E&L i dagarna två innan vi kör igång igen. Cindie vaccinerades i julas och Bullen i somras så dom får inga extra dagar utan dom får kämpa på som vanligt.

Bullen ska ju dock som sagt till Kalle och Flemming på måndag för att se så att han är fitt för våren och börjar bli redo för tävlingsbanorna igen!

Elmer har nu slutat få sin salva så även han ska snart in på ÅB igen och kolla in kronranden som jag tycker ser mycket bättre ut så vi håller tummarna för att även proffsen tycker det!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s