Ni vet en sån där dag man bara hoppar över ….

En sån dag var det igår, vaknade med huvudvärk, glömde dricka upp treon som jag blandat, ska precis kliva på tåget och inser att jag glömt kontorsnycklarna, hem igen, drack upp treon och hämtade nycklarna.

Explorer hängde sig strax efter lunch, startar om datorn efter 15, 16:20 ger upp då datorn inte kommer igång och går hem.

Ganska snabb i stallet och klar med alla sysslor till 19 så bara ridningen kvar, men behövde assistera lite som sjuksyster, vilket jag dock mer än gärna gör, så det blev lite bandageläggning och annat och klockan sprang iväg.

Så efter lite fix med hästarna med lidning av ben, byte av en brodd, kratsa 16 hovar, mata med kvällshö och göra nya påsar så var klockan plötsligt 20:30, så den tänkta ridningen fick helt enkelt stryka på foten för att middagen skulle hinna inhandlas och lagas. Inte ofta jag väljer middag före ridning men ibland är det helt klart en bra idé.

Hade dock bara missat det där lilla detaljen som kallas hockey på scaniarinken så väl ute ur maxi så väntade kö hem, eftersom att man dessutom lagade ett fäste på motorvägsbron så 4 filer blev 1.

Pizzan och ölen var dock jätte god så det är väl mer eller mindre det enda jag tar med mig från gårdagen. Idag vaknade jag dock utvilad 04:55 och hade gjort klart hela stallet och slängt ut cirkusaporna och satt mig i bilen 06:30 på väg hem igen så det var skönt!

Det är ju nämligen ”tant torsdag” idag som sig bör så då gör jag alltid stallet på morgonen för att hinna med dagen. Planen är dock att jag ska hinna rida en häst innan Mona och DanBanan ska tränas, om den planen håller inte återstår att se. Bokslutstider är okända tider så att säga. Man vet aldrig när man är klar om man någonsin blir klar?

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s